KOFFIE en GINSENG vormen eindelijk samen het perfecte evenwicht tussen smaak en energie. Een drank die uw cliŽnten de voortzetting van het aroma verzekeren, en de energie geeft die enkel ginseng kan verstrekken. Een innovatieve, gezonde en natuurlijke drank: GinCup.

 

GinCup1

GinCup is een uniek product. Het is de eerste warme drank die het beste van prikkelende ginseng en kwaliteitsvolle koffie in zich verenigt. De stimulerende eigenschappen van koffie kennen we allemaal. Maar ook ginseng heeft, zoals algemeen bekend is, een hele reeks gunstige effecten. Zo zorgt het voor meer vitaliteit: het brengt de lichaamsfuncties in balans, versterkt het immuunsysteem en heeft in het algemeen een zuiverende werking.

 

GinCup2

GinCup verhoogt de concentratie en verbetert de lichamelijke en mentale prestaties. Het wordt vervaardigd met de allerbeste ingrediŽnten. Er bestaat ook een versie zonder toegevoegde suiker. Met dezelfde gewaardeerde eigenschappen. Gincup de drank met GINSENG en het aroma van KOFFIE: een onuitputtelijke energiebron voor iedereen.

GinCup